Вітер знову посилиться: тривожний прогноз на понеділок

Завтра в Україні буде тепла погода. Протягом дня температура повітря сягне +15...20°С, а на півдні буде +20...24°С. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У понеділок на всій території країни очікується суха погода, без опадів, через вплив східного антициклону. Великий інтерес викликає вітер, особливо після суботнього шторму. 30 жовтня вітер знову посилиться, але не настільки сильно, як вчора. Пориви вітру можуть досягати 15-20 м/с, з південно-західним напрямком. Будьте обережні", - написала вона.

У Києві також буде тепла погода, вдень до +18°С. Опадів не передбачається, але вітер знову посилиться. Південно-західні його пориви місцями досягатимуть 15-18 м/с. Діденко радить мешканцям бути розумними при паркуванні автомобілів через сильний вітер. Вона також зауважила, що осінні погодні процеси іноді не сприяють комфорту, але це нормальна сезонна зміна.

29 жовтня в Україні буде тепла погода без опадів, але очікуються сильні шквали. В більшості регіонів в цей день буде сухо та хмарно з проясненнями.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR