Вночі безпілотники атакували Білгородську область: виникли пожежі

Вибухи та пожежа в Білгородській області

У ніч проти 7 квітня у Білгородській області сталося серія вибухів, в результаті чого спалахнула пожежа. За інформацією губернатора В'ячеслава Гладкова, це сталося через атаку безпілотників.

«У селищі Ленінський Шебекинського міського округу внаслідок скидання вибухового пристрою спалахнула покрівля приватного житлового домоволодіння», - написав губернатор.

Гладков також повідомив, що в результаті атаки ніхто не постраждав і винуватцем є, як він стверджує, Збройні сили України.

«Село Дроновка Грайворонського міського округу зазнало атаки ЗСУ за допомогою FPV-дронів. В результаті 4 атак повністю згоріли два автомобілі. Також пошкоджено лінію газопередачі», - повідомив політик.

Варто нагадати, що 6 квітня у Білгороді та області була оголошена ракетна небезпека. За повідомленням російського пабліку, у декількох будинках в Білгороді було вибито вікна.

Прорив дамби в Орську

Також 6 квітня у місті Орськ Оренбурзької області РФ стався повторний прорив грунтової дамби на річці Урал. Вода швидко напливала у місто. Мер Василь Козупиця повідомив, що прорив дамби стався біля вулиці Борисоглібського і зараз вода швидко затоплює місто.