Закрила свій салон та пішла на фронт з батьком та братом. Згадаймо бойову медикиню Наталію Депу

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Наталію Депу.

Наталія Депа народилася у Львові у 1992 році. Зі слів рідних, з раннього дитинства дівчинка була енергійна і завжди готова допомогти. Вона мала молодшого брата, яким опікувалася, як мама. Заводила його в садок, допомагала з уроками і доглядала за ним, поки батьки були на роботі.

У школі Наталія виявила лідерські якості, завжди була веселою і приємною у спілкуванні. Після закінчення школи вона вступила до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій, де успішно навчалася і здобула спеціальність ветеринара.

Пізніше Наталія отримала другу вищу освіту і стала лікарем-косметологом. Вона відкрила свій власний косметичний центр і активно розвивалася в своїй сфері. Наталія була також активною патріоткою і займалася волонтерством під час Революції гідності.

На початку війни Наталія приєдналася до добровольців і пішла на фронт разом зі своїм батьком і братом. Вона стала бойовим медиком і рятувала поранених воїнів. Наталія майстерно володіла хірургічними навичками і була надійною опорою для своїх товаришів. Вона була поважаною і любленою не тільки серед воїнів, а й серед тварин, яких вона рятувала і доглядала на передовій.

9 липня Наталія загинула, виконуючи свої обов'язки на фронті. Її смерть стала великою втратою для її родини, друзів і колег. Вона завжди залишатиметься в пам'яті як героїня, яка віддала своє життя за свободу України.

Світла пам'ять Наталії Депи і всіх, хто загинув у війні.