Зірка фільму «Як там Катя» Анастасія Карпенко розповіла про чоловіка, який воює в ЗСУ

Актриса Анастасія Карпенко про життя на фронті

У новому інтерв'ю актриса Анастасія Карпенко розповіла про свої переживання щодо рідних людей, які знаходяться на фронті. За її словами, її брат і чоловік зараз служать у Збройних Силах України.

Карпенко зазначила, що зміни, які відбуваються з людьми на фронті, є невідворотними і потрібно розуміти, що вони потребують підтримки. Вона зазначила, що ці люди перебувають в умовах війни протягом двох років і це змінює їх як осіб, оскільки вони не бачать своїх рідних і не мають звичного життя. Коли вони повертаються додому, їм доводиться знову пристосовуватися до всього.

“Люди перебувають два роки в умовах війни. Не просто пересиджують десь, а в самому центрі подій. Це змінює їх як людей. Вони не бачать своїх дружин та дітей, не бачать нормального життя. Коли вони повертаються сюди, їм доводиться знову звикати до всього”, - зазначила актриса.

За словами Карпенко, родичі військовослужбовців мають підтримувати щоденний емоційний зв'язок з ними, ділитися повсякденними історіями і бути в курсі всіх подій. Коли вони повертаються, необхідно зробити максимально позитивне свято для них і для дітей.

У інтерв'ю Карпенко також поділилася тим, як вона справляється з тим, що її коханий перебуває на війні. Вона зізналася, що це дуже складно для неї емоційно, але вона старається займати своєю дитиною і займатися спортом, щоб зберегти позитивний настрій.

“Я емоційно страждала, коли він не виходив на зв'язок... Я дихала з важкістю, я не здавалася. Я чекала і займалася дитиною і спортом. Важливо бути у позитивному стані, оскільки діти розуміють, що відбувається з нами”, - розповіла актриса.

Карпенко наголосила, що вона ставить перед собою два правила при виборі ролі. Вона звертає увагу на сценарій і особистість режисера та акторів, які мають бути прийнятними для неї.

Також акторка розповіла, що під час зйомок серіалу "Слуга народу" президент України ставився до знімального колективу, як до родини.

Події в Україні

11 квітня Верховна Рада схвалила законопроєкт про мобілізацію в другому читанні. За рішенням проголосували 283 народних депутатів. Норма про демобілізацію була виключена з документа.

Додаткові матеріали

  • На зйомках української воєнної драми проігнорували російську традицію розбивати тарілку
  • Велике інтерв'ю з зіркою серіалів Ольгою Гришиною. Про довгу розлуку з театром і гучне повернення