Зірка серіалу "Папік" вперше розповіла про свого нареченого

Українська акторка Дар'я Петрожицька, відома своєю роллю в серіалі "Папік", розповіла про пропозицію свого коханого Олексія.

Під час інтерв'ю з Аліною Шаманською акторка розповіла, що освідчення відбулося у літню пору під час відпустки в Італії.

У Венеції, в останній день свого відпочинку, вони випробували особливий момент. Минувши вулички, де нікого не було, наша пара, їдучи на гондолі, зіткнулася з гондольєром, який почав співати. Тоді Олексій запропонував Дар'ї сфотографуватися. Під час процесу вона розвернулася, а він стояв на колінах з обручкою. Так відбулася пропозиція від коханого, яку Дар'я згадала з посмішкою на обличчі.

Додала, що Олексій живе у Німеччині вже давно, а сама акторка планує продовжувати зніматися українському кіно. Вона поділилася своїми страхами щодо життя на дві країни, але зазначила, що вони готові ризикувати. Олексій не бере громадянство Німеччини, оскільки не хоче відмовлятися від українського громадянства.

  • Підписуйтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Також, керівник пресслужби СБУ Артем Дехтяренко одружився з телеведучою Анастасією Норіциною. Весільна церемонія відбулася в Міністерстві юстиції, де Дехтяренко був одягнений у військову форму, а Анастасія - у вишиванку.