Зірки захопили мережу яскравими фото та привітали українців із Днем вишиванки

18 травня українці відзначають День вишиванки.

Цього дня мережа рясніє світлинами українців у красивому національному вбранні, серед них багато зірок. Зокрема, українські артисти, серед яких Тіна Кароль, Святослав Вакарчук, гурт "Антитіла", модель Даша Астафьєва, телеведуча Катерина Осадча та інші також приєдналися до привітань.

Святослав Вакарчук виставив своє фото у красивій білій вишиванці з концерту.

Співак привітав українців зі святом та зізнався, що одна з його улюблених вишиванок білим по білому. Він також запевнив, що перемога попереду.

Тіна Кароль також показала у соцмережах своє фото у вишитій сукні. У сторіс вона також привітала українців з Днем вишиванки.

"Блакитне то любов, а жовте то життя. Ти мати, ти врода, ти сенс буття, втеру сльози твої навіки. Жива!" написала Кароль.

Наталія Могилевська теж показалася у вишиванці від Юлії Магдич. Артистка каже, що українці зараз мають зберігати, продовжувати та розвивати свої традиції.

Український гурт "Антитіла" постав у неймовірних вишиванках від українського бренду.

Модель Даша Астаф'єва у свою чергу зауважила, що сьогодні українці одягають вишиванки зранку.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Акторка Ольга Сумська також одягнула сукню від дизайнерки Юлії Магдич.

Ведучий Юрій Горбунов постав у красивій зеленій вишиванці.

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова теж долучилася до "марафону вишиванок". Вона опублікувала милі фото всієї сім'ї у вишитому вбранні.

Телеведуча Катерина Осадча також показалася у вишиванці. Вона наголосила, що це наш генетичний код, наша національна гордість.

"Те що більше, ніж одяг, це вишивка на серці" З Днем вишиванки, друзі!, написала Катя.

Лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк з дружиною також показали себе у вишиванках. У національний одяг вбрали навіть свого пса Річарда.

"Бути українцем і шанувати наші багатовікові традиції гордість! Як людина, яка завжди пропагувала любов до вишиванок, я щоразу неабияк тішуся, що з кожним роком усе більше людей починають усвідомлювати, який це скарб наша вишивана традиція", написав музикант.

Щороку, третього четверга травня, в Україні відзначають День вишиванки. Цьогоріч він припадає на 18 травня.

Це неофіційне свято, присвячене національному одягу. Придумала його студентка Чернівецького національного університету 2006 року.

У День вишиванки українці вбираються в національний одяг на роботу, навчання, прогулянки. До повномасштабного вторгнення в містах організовували паради вишиванок, ярмарки.