"Жирона", лідерами якої є українські футболісти, пробилася в єврокубки! За допомогою яких додатків найкраще стежити за іспанським клубом?

Фото: 

https://frenchfootballweekly.com/wp-content/uploads/2024/01/Liga-mercilessly-Girona-and-Dovbyk-atomize-Sevilla.jpg 

"Жирона" Артема Довбика і Віктора Циганкова сенсаційно гарантувала собі місце в єврокубках на наступний сезон, що, звісно ж, викликає сплеск інтересу до поєдинків клубу. Стежити за каталонцями можна за допомогою мобільних додатків. А якщо завантажити програму БК Melbet IOS, то можно буде не тільки дивитися футбол, а й робити ставки на улюблені команди.  

LiveScore

Класичний застосунок для відстеження результатів у режимі реального часу. Він надає текстові коментарі до матчів, статистику, таблиці та сповіщення. Додаток має простий і зрозумілий інтерфейс.

ESPN

Спортивний гігант, який пропонує додаток, що охоплює всі види спорту, включно з футболом. Додаток надає новини, результати, статистику та відеоролики. Він також пропонує ексклюзивний контент і аналіз від експертів ESPN.

Sky Sports

Це застосунок від провідної британської спортивної телекомпанії. Він надає новини, результати, статистику та відеоролики про європейський футбол. Додаток також пропонує ексклюзивний контент і аналіз від експертів Sky Sports.

BT Sport

Застосунок від іншої провідної британської спортивної телекомпанії. Він надає новини, результати, статистику та відеоролики про європейський футбол. 

DAZN

Потоковий сервіс, який пропонує прямі трансляції матчів європейського футболу. Він охоплює широкий спектр ліг і змагань, включно з Лігою чемпіонів УЄФА та Прем'єр-лігою. DAZN також пропонує ексклюзивний контент і аналіз.