Знайшли рецептурні препарати: з'явились нові подробиці смерті Меттью Перрі

У минулу суботу, 28 жовтня, Меттью Перрі, канадсько-американський актор, покинув цей світ. Повідомлено, що його труп було знайдено у власному джакузі в його будинку в Лос-Анджелесі. Фахівці вважають, що причиною смерті було утоплення.

На домашньому приміщенні Перрі було проведено обшуки правоохоронцями, як результат були виявлені рецептурні препарати, повідомляє TMZ.

Також, у його будинку були знайдені антидепресанти, заспокійливі препарати та препарати, які використовувалися для хронічної обструктивної хвороби легень, які призводять до блокування дихального тракту та проблем з диханням.

Токсикологічна експертиза буде проведена лос-анджелеським коронером, результати якої покажуть, чи були наркотики в організмі актора на момент смерті. Остаточні результати будуть оприлюднені лише через кілька місяців.

Перрі найвідоміший своєю роллю Чендлера Бінга в популярному телесеріалі "Друзі", який тривав 10 сезонів. Він знявся у всіх 234 епізодах.

Незадовго до смерті, Меттью грав в пікбол, спорт, який поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу. Потім він повернувся до будинку, а його помічник пішов його ділами. Через дві години, помічник знайшов Меттью без свідомості у джакузі і викликав 911.

Перрі почав свою акторську кар'єру у 1987 році, зігравши роль Чезза Рассела у серіалі "Другий шанс". Після перших 13 серій, формат і назва шоу були змінені і воно невдовзі закінчилося.

Перрі залишився у Лос-Анджелесі і отримав роль у повнометражному фільмі під назвою "Одна ніч із життя Джиммі Ріардона" у 1988 році. Через рік він з'явився у серіалі "Біль, що зростає".

Меттью Перрі отримав визнання за свою роботу в фільмах "Шахраї", "Танго втрьох", "Дев'ять ярдів" і "Татові знову 17".

Актор також знявся у таких телешоу, як "Срібні ложки", "Чарльз", "Головний", "Сідней", "Беверлі-Хіллз, 90210" та багатьох інших.

У 2022 році, Перрі написав автобіографію про зйомки серіалу "Друзі" під назвою "Друзі, кохані та одна велика жахлива річ".