"Жодної ПВК "Вагнер" більше не існує": у Зеленського відреагували на повернення "вагнерівців" на фронт

Жодної ПВК "Вагнер" більше не існує. Вона закінчилася разом із ліквідацією її ватажків Євгена Пригожина та Дмитра Уткіна.

Так інформацію про повернення "вагнерівців" на Бахмутський напрямок фронту прокоментував керівник Офіса президента Михайло Подоляк. Про це він написав у Telegram.

За його словами, ПВК закінчилася "рейдерством структури групою Шойгу Герасимова та зачищенням керівного складу організації".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Сьогодні є лише колишні бойовики терористичного угруповання, які подалися хто куди: в Африку, цивільно-кримінальне життя регіонів Росії або підписали контракт з МО РФ і погодилися зіграти останній акорд, ненадовго заткнувши собою російську діру на Бахмутському напрямку", ‒ зазначив Подоляк.

Він переконаний, що "медійний" ефект від цієї події більший за її реальне значення.

"А мета цього лише одна: ненадовго спробувати перекрити новини про звільнення Кліщіївки та Андріївки українською армією та знищення основних боєздатних російських формувань на цьому напрямку", ‒ додав Подоляк.

Бойовики російської приватної військової компанії "Вагнер" уже повернулися на війну в Україну. Вони зайняли позиції у Бахмуті. Про це повідомляє CNN з посиланням на українських військових, які діють на цьому напрямку.

Видання пише, що повернення "вагнерівців" на фронт частково покликане компенсувати росіянам нестачу особового складу.