ЗСУ відбили 20 атак ворога на Авдіївському напрямку

Новини світу

Триває 666-та доба війни РФ проти України. Противник зростає інтенсивність авіаційних атак та артилерійських обстрілів. Унаслідок терористичних атак від російського боку, є поранені цивільні особи та руйнування приватних будинків та інфраструктури.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін. Білоруські війська виконують завдання у пограничних районах.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник проводить диверсійно-розвідувальну діяльність та обстріли з території РФ. Артилерійські та мінометні обстріли зазнали близько 20 населених пунктів.

На Куп'янському напрямку українські військові відбили 18 атак ворога та захищалися від артилерійського та мінометного вогню. Більше 10 населених пунктів опинилися під обстрілом.

На Лиманському напрямку сили оборони відбили три атаки ворога та зазнали обстрілів з боку авіації. Більше 10 населених пунктів отримали пошкодження в результаті артилерійських та мінометних обстрілів.

На Бахмутському напрямку українські військові відбили сім атак противника і зазнали артилерійських обстрілів. Бл. 10 населених пунктів постраждали від ворожого вогню.

На Авдіївському напрямку українська армія відбила 20 атак ворога та зазнала артилерійських обстрілів. Понад 10 населених пунктів постраждали від бойових дій.

На Мар'їнському напрямку українські військові продовжують стримувати ворога та тримають оборонні позиції. Більшість населених пунктів опинилися під обстрілом.

На Шахтарському напрямку ситуація стабільна. Біл. 10 населених пунктів отримали пошкодження в результаті артилерійських та мінометних обстрілів.

На Запорізькому напрямку сили оборони відбили п'ять атак противника та зазнали артилерійських обстрілів. Біл. 25 населених пунктів постраждали від ворожого вогню.

У відповідальності ОСУВ "Одеса" артилерійські обстріли відбулись в Херсонській області. Також були авіаційні удари біля Кринок Херсонської області.

Ворог не зміг прорвати оборону наших військ на лівобережжі Дніпра та зазнав великих втрат.

Силами оборони були завдані удари по районах зосередження ворожих особових складів та військової техніки.