10 800 гривень на особу: в Україні приймаються заявки на багатоцільову виплату, як отримати

10 800 гривень на особу: в Україні приймаються заявки на багатоцільову виплату, як отримати

Уряд Канади надає грошову допомогу переселенцям в Україні

Міжнародна гуманітарна організація СARE у Фейсбук повідомила, що приймаються заявки на багатоцільову виплату грошової допомоги від уряду Канади. Зокрема, ця допомога буде призначена для переселенців, які тимчасово проживають у Саф'янівській ТМ Одеської області.

Сума виплат на кожного члена сім'ї складатиме 3 600 гривень на місяць протягом трьох місяців. Весь допомогу отримають одразу одним платежем в розмірі 10 800 гривень.

Заявки можуть подати ВПО, що проживають в Саф'янівській громаді, та не отримували грошову допомогу від міжнародних організацій з січня 2024 року. Пріоритетними категоріями є сім'ї з людьми, які мають хронічні захворювання, вагітні або жінки, які годують, сім'ї з багатьма дітьми, особи з інвалідністю та батьками-одинаками, а також особи старше 60 років.

Для реєстрації потрібні паспорт, ІПН, справка ВПЛ, свідоцтва про народження дітей, документи, що підтверджують статус, і IBAN банківського рахунку. Зареєструватися може лише один член сім'ї.

Прийом заявок відбуватиметься 11 березня з 8 до 16 години за адресою: Ізмаїл, просп. Незалежності, 69. Для додаткової інформації можна зателефонувати на гарячу лінію CARE за номером 0800300960.

Нагадаємо, що також українцям буде надана допомога за зруйноване житло.