Битва за Харківщину: Синєгубов повідомив переможні новини

Битва за Харківщину: Синєгубов повідомив переможні новини

Минулої доби, 24 грудня, окупаційні війська спробували йти в атаку в районі населеного пункту Лиман Перший, що у Дворічанській громаді Куп'янського району.

Атаку українські бійці відбили. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Telegram.

Загарбники минулої доби продовжили тероризувати обстрілами мирне населення області.

"Мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур'їв Козачок, Ветеринарне, Козача Лопань, Кудіївка, Гоптівка, Стрілеча, Красне, Тернова, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ та інші", додав Синєгубов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Куп'янському напрямку ворог атакував з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Новомлинськ, Дворічна, Куп'янськ, Кислівка, Табаївка, Котлярівка і Крохмальне. Не минулося без жертв.

"Внаслідок денних артилерійських обстрілів окупантів у селі Подоли, що в Куп'янському районі, загинув 72-річний чоловік. Його 74-річна дружина зазнала поранень і госпіталізована. Стан постраждалої середній", додав голова ОВА.

Від початку осені Збройні сили України звільнили 544 населені пункти Харківської області. На 20 жовтня в російській окупації лишається 1,8% території області 32 населені пункти.

Російська Федерація все ще зберігає територіальні претензії на Харківську область, попри масові втрати під час нещодавніх українських контрнаступів, повідомили американські військові аналітики.

Не залишає ворог спроб покращити тактичне становище на Куп'янському напрямі на Харківщині, повідомив український Генштаб.