Морги завалені трупами ворога: переможні новини від ЗСУ з передової

Підрозділи Сил оборони України відбили на Донбасі атаки російських окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, а також Ямполівка, Роздолівка, Васюківка, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Курдюмівка та Озарянівка Донецької області.

Противник і далі зазнає втрат, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 30 січня.

"До одного з місцевих моргів Горлівки Донецької області лише 28 січня привезли близько 20 тіл ліквідованих окупантів із районів Новобахмутівки та Майорська", ідеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Наша авіація протягом доби завдала удару по зенітно-ракетному комплексу ворога та двох ударів по районах зосередження окупантів.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили дві радіолокаційних станції, склад боєприпасів та один інший важливий об'єкт противника", звітує Генштаб.

25 січня у Збройних силах України заявили, що наші Сили оборони відійшли від Соледара задля збереження життя особового складу. Українські захисники виконали основне завдання: не дали ворогу прорватись на Донецькому напрямку, кажуть у ЗСУ.

Ситуація в Донецькій області дуже сильно загострилася. Під вогнем терористів перебувають селища Вугледарської громади, Авдіївка та Бахмут. Терористи активізували масовані обстріли з півдня, розповів голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.