Перемога буде єдиним вірним шляхом України до миру

Україна знаходиться між двома світами

Думки у відомих політиків німецького видання Foreign Affairs про ситуацію в Україні

У Брюсселі лідери ЄС 14 грудня прийняли рішення розпочати переговори з Україною про вступ в ЄС. Для українців це був важливий момент після років війни та кризи. Інша точка зору на ситуацію висловив президент Росії Володимир Путін, який заявив, що Росія не цікавиться миром, а лише підкоренням України. Для досягнення миру Україні потрібна підтримка союзників, а також вступ в НАТО і ЄС. Тільки так можна забезпечити міцний мир і безпеку в регіоні. У кінці кінців, ми повинні навчитися забезпечувати мир і безпеку, а не диктатуру.

Поки Путін керує, Росія завжди загрожуватиме не лише Україні, а й безпеці всієї Європи.

Україні необхідно перемогти Росію і повернути свою територіальну цілісність. За два роки війни Українським ЗСУ вдалося відновити більше 50% території, захопленої Росією. Але Росія не припинить свою загарбницьку війну, тому Україні потрібна підтримка союзників у розвитку оборонної промисловості і участі в НАТО. Тільки разом ми зможемо перемогти Росію і забезпечити безпеку в Європі.

Поки що укладені договори з великою кількістю країн щодо підтримки України. Також почалися переговори про вступ України до ЄС і Європейського союзу, що є дуже важливим кроком на шляху до миру і безпеки. Але нам потрібно продовжувати боротися і показувати свою політичну волю в тому, що ми не зупинимося доти, поки Росія не перестане загрожувати нам і світу.

Вступ України в НАТО залишається найкращим способом встановлення тривалого миру та безпеки в Європі.

Ми повинні продовжувати боротися, підтримувати українські сили та розвивати сильну оборонну промисловість. Тільки тоді ми зможемо перемогти Росію і забезпечити безпеку в регіоні. Нам потрібно показати Росії, що її агресивна політика не може бути прийнята, і що ми не піддамося. Тільки разом ми можемо забезпечити мир і безпеку в Європі.