Резніков про війну в Україні: "Жодної аналогічної на планеті Земля ще не було"

Резніков про війну в Україні:

Теперішня війна в Україні відрізняється від усіх попередніх воєн у світі.

Це "війна сучасних технологій", адже на полі бою активно застосовуються ударні дрони, підводні та надводні безпілотники тощо. Про це в інтерв'ю журналістці Андріані Кучер розповів міністр оборони України Олексій Резніков.

Водночас він порівняв війну Росії проти України із Другою світовою.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"З нашими командирами, починаючи від головкома, його команди, командувачами ОСУВ, командирами батальйонів, бригад я спілкуюсь, зустрічаюсь. Вони порівнюють з Другою світовою війною. В Другій світовій війні вже була потужна артилерія, танки, броньовані машини, засоби ураження і окопна війна в тому числі. Найстрашніше ‒ був задіяний величезний людський ресурс, і лінія фронту була величезна. Те ж саме відбувається з нами зараз. За останні 88 років після Другої світової жодної аналогічної війни на планеті земля не було", ‒ розповів Резніков.

Міністр також вважає, що нинішня війна в Україні ‒ це "ф'южн" Другої світової і війни майбутнього.

"Всі майбутні війни вже не будуть такими ‒ вони будуть війнами технологій", ‒ сказав Резніков.

Війна закінчиться звільненням українських земель і встановленням вільної незалежної держави української суверенної як невід'ємної складової європейської, євроатлантичної спільноти.

Сили безпеки і оборони, весь український народ роблять усе можливе для того, щоб перемога була якомога швидше. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Читайте також: