Терехов розповів, коли в Харкові почнеться опалювальний сезон

Розклад опалювального сезону в Харкові
Розклад опалювального сезону в Харкові

Харків готовий до опалювального сезону через хорошу погоду

Міський голова Харкова Ігор Терехов заявив, що місто вже готове до початку опалювального сезону, але через хорошу погоду не поспішає з його запуском. Він наголосив, що це дозволить зекономити газ та гроші мешканців міста.

За словами міського голови, тепло буде подаватися до будинків після зниження середньодобової температури до +8 градусів або нижче впродовж трьох днів поспіль.

Попередньо опалювальний сезон розпочався у Києві для лікарень, шкіл, дитячих садків та інших соціальних закладів міста. Житлові будинки підключатимуть до опалення, коли середньодобова температура впаде до +8 градусів протягом трьох днів та буде триматися тенденція до похолодання.

Нагадаємо, що найближчими днями в окремих регіонах України очікується перше заморозки. Проте, енергетики впевнені, що це не спричинить відключення електроенергії.

Також варто зазначити, що НАЕК "Енергоатом" вивів з ремонту ще один енергоблок однієї з атомних електростанцій дев'ять днів раніше запланованого. Тепер всі дев'ять енергоблоків готові до роботи в осінньо-зимовий період на території України.

Читайте також