Топпропагандисти Путіна зможуть виставити поразку РФ "перемогою" – ГУР

Топпропагандисти Путіна - поразка РФ
Топпропагандисти Путіна - поразка РФ

Російські еліти розуміють, що треба закінчувати війну проти України якомога скоріше.

Кремлівські топпропагандисти зможуть продати програш РФ як "перемогу". Про це заявив представник Головного управління воєнної розвідки Андрій Юсов в телемарафоні "Єдині новини" 20 квітня, передає Gazeta.ua.

"Еліти РФ розуміють, що вони вже зазнали стратегічної поразки. Вони розуміють, що треба закінчувати війну якнайшвидше", сказав Юсов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За його словами, російська пропаганда на внутрішнього споживача залишається досить ефективною. Водночас перші обличчя пропаганди Володимир Соловйов та Ольга Скабєєва зможуть заявити про "перемогу ще позавчора" та переконати в цьому населення, вважає Юсов.

Він нагадав, що ватажок приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин говорить про необхідність завершення війни.

Таким чином, "вагнерівець" виступає від імені своїх партнерів і патронів у Кремлі, впевнений Юсов.

Раніше керівник ГУР Кирило Буданов передбачив "сейсмічні зміни" в Росії, які припинять війну. Він вважає, що настав момент для краху Росії як країни.

Очікуваний контрнаступ Збройних сил України відбудеться найближчим часом. Сили оборони здатні досягти прогресу в майбутньому наступі, заявив Буданов.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 607 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі