У "Резерві+" з'явилася спецпозначка для тих, хто вчасно оновив дані

Спецпозначка Резерві+
Спецпозначка Резерві+

Міністерство оборони України внесло зміни до програми "Резерв+", щоб українці могли перевірити свої військово-облікові дані.

Про це повідомила заступник міністра оборони Катерина Чорногоренко у коментарі для LIGA.net.

Завдяки оновленню програми, яке має останню версію, користувачі, які своєчасно оновили свої дані, побачать спеціальну позначку з галочкою, яка підтверджує, що їхні дані були оновлені вчасно.

Щоб отримати цю позначку, користувачам потрібно оновити програму "Резерв+" до останньої версії через Play Market або App Store. Після цього треба натиснути три точки біля імені військовозобов'язаної особи та вибрати опцію "Оновити документ".

Позначка також буде відображатися у повній інформації про документ, яку можна переглянути натисканням на три точки і вибором "повна інформація". Ці дані також будуть видні під час сканування QR-коду документа.

Впровадження нововведення робить процес перевірки статусу оновлення даних швидким і зручним для громадян, а також для представників ТЦК та поліції.

Також слід зазначити, що якщо громадянин оновив дані у центрі надання адміністративних послуг і потім завантажив "Резерв+" після 16 липня, він вже виконав вимоги законодавства і може не повторювати процес оновлення.

Нагадаємо, раніше депутат розповів, які варіанти існують для військовозобов'язаних, які не встигли оновити свої дані.

Читайте також