У РФ опублікували шокуюче відео з "полоненим терористом": відрізали вухо та змусили з'їсти

Фото ополонених російських вояків українськими захисниками
Фото ополонених російських вояків українськими захисниками

Теракт у Підмосков'ї: загибель понад 130 людей

У концертному залі "Крокус Сіті Холл" у Підмосков'ї 22 березня відбувся теракт, у результаті якого загинули понад 130 людей. З'явилися різні версії про виконавців цього акту тероризму, але також йде інформація про затримання підозрюваних у стрілянині.

За даними українського журналіста Дениса Казанського, російський військовий Єгор Гузенко опублікував відео, на якому російські військові знущаються з "полоненого терориста". Відео показує, як чоловікові відрізають вухо та змушують його з'їсти. Це страшне відео викликає шок та жах.

На відео показали одного із затриманих у Брянській області. Повідомляється, що в нього залишилося одне вухо, інше – замотане бинтом.

Пропаганда в Росії, намагаючись зайти відповідальність і блокувати інформацію про теракт, продовжує винуватити Україну від усього, що відбувається на її території. Це відповідь на заяви ІДІЛ, що вони взяли на себе відповідальність за теракт.

Реакція України

У Офісі президента Зеленського відповіли російським чиновникам п'ятьма фактами, що доводять несправедливість їхніх звинувачень щодо України.

Головне управління розвідки МО України також назвало теракт у Підмосков'ї провокацією режиму Путіна. А співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко порівняв теракт у "Крокусі" з подіями у Норд-Ості Росії.

Читайте також