У Зеленського пояснили, чому світ не зможе перечекати війну в Україні

Зеленський пояснює причину усамітнення України
Зеленський пояснює причину усамітнення України

Російська агресія схожа на пробоїну в "глобальному кораблі", а Україна є саме тією частиною команди, яка намагається врятувати судно.

Однак для порятунку всіх пасажирів потрібні злагоджені дії тих, хто перебуває на борту просто перечекати не вийде. Таку аналогію у Twitter навів радник голови Офіса президента Михайло Подоляк, коментуючи необхідність постачання військової техніки та надання матеріальної допомоги для боротьби з російською агресією.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Партнерам потрібно усвідомити істину: на жаль, на глобальному кораблі є пробоїна, і українська частина команди бореться за виживання судна. "Перечекати/відсидітися" не вийде", написав він.

За словами Подоляка, щоб врятувати "корабель", що символізує глобальний світ, потрібні злагоджені дії всіх.

"А це означає танки, ракети, зброю, гроші та інше для України", підкреслив він.

Нідерланди готові поставити Україні винищувачі F-16, якщо від Києва надійде відповідний запит. Уряд країни розгляне можливість постачання F-16, заявив міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Гукстра.

Україна отримає надзвичайно великий пакет військової допомоги. Про це у п'ятницю заявив міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін на пресконференції за підсумками восьмої зустрічі міжнародної контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Читайте також