Українці не можуть додати картку до Google Pay через Приват24: у банку назвали причини

Українська картка Google Pay відсутня через Приват24
Українська картка Google Pay відсутня через Приват24

Клієнт ПриватБанку скаржиться на труднощі з додаванням картки до Google Pay через Приват24. Він зазначив це на порталі Мінфін.

Деякі українці стикаються з проблемою при спробі додати картку до Google Pay через Приват24. Вони намагаються зробити це протягом декількох днів.

За словами клієнта, для підтвердження операції ПриватБанк зобов'язує протягом години зателефонувати за номером 3700. Але замість оператора з'являється голосовий помічник, який задає одні й ті самі питання. Після "діалогу" голосовий помічник підтверджує операцію, але налаштування картки для безконтактної оплати не вдається завершити і додаток Приват24 пропонує зателефонувати за номером 3700 знову безкінечно.

Клієнт банку відзначає, що в Приват24 також пропонують записати голосовий зліпок для ідентифікації. Він вважає це ризикованою операцією, оскільки людина може застудитися і банк помилково заблокує рахунок через вважання, що дзвонить не власник картки. Клієнт закликає банк швидко вирішити цю проблему. Банк вибачився за ситуацію і надав інструкції щодо звернення до оператора у таких випадках.

Банк пояснив, що такі перевірки є стандартною процедурою для запобігання ризикам. Клієнтам радять повторити процедуру додавання картки і дотримуватися рекомендацій для підтвердження операції. Запис голосового зліпка дозволяє підтвердити особу клієнта за голосом навіть при незначних фізіологічних відхиленнях або наявності сторонніх шумів.

ПриватБанк також розповів, чому по два рази списуються гроші з карток клієнтів.

Читайте також