Вакансії із бронюванням: Work.ua додав новий розділ для пошуку роботи

Вакансії із бронюванням: Work.ua додав новий розділ для пошуку роботи

На Work.ua з'явився новий розділ з вакансіями з бронюванням

Прес-служба Work.ua повідомила, що сайт отримав новий функціонал, який дозволяє шукати вакансії з бронюванням. Тепер компанії можуть позначати, що вони бронюють працівників на конкретні посади, що допоможе їм швидше знаходити потрібних фахівців.

Нова функція на Work.ua дозволяє роботодавцям знайти дефіцитних спеціалістів шляхом перегляду вакансій з бронюванням. Вакансії з бронюванням можна знайти за окремим фільтром у пошуку вакансій.

"Саме тому ми зробили доступною опцію вказувати у вакансії, що компанія бронює працівників на конкретній посаді. Це допоможе роботодавцям знаходити потрібних людей у ​​команді, їхнім підприємствам працювати та підтримувати економіку країни, а здобувачам одразу бачити такі пропозиції", - йдеться у повідомленні.

Вакансії з бронюванням з'являються у спеціальному розділі "З бронюванням працівників" на сайті. Крім того, на картці вакансії є позначка про бронювання та зелений бейдж.

Наразі на сайті доступно понад 800 вакансій з бронюванням. Можна шукати їх за посиланням та використовуючи фільтр "Бронювання працівників".

Детальніше про роботу у Києві можна знайти в наших попередніх матеріалах.

Читайте також: