Веніславський відреагував на пропозицію збільшити термін оновлення військово-облікових даних

Веніславський відреагував на пропозицію збільшити термін оновлення військово-облікових даних

Політичний піар-ход: нардеп від "Слуги народу" відреагував на заяву нардепа від "Євросолідарності"

Народний депутат від "Слуги народу" Федір Вениславський відреагував на озвучену його колегою від "Євросолідарності" Володимиром Ар'євим пропозицію щодо продовження терміну оновлення даних для військовозобов'язаних, назвавши його політичним піар-ходом.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на коментарі Альєва та Вениславського українським ЗМІ.

Так, нардеп від "ЄС" заявив в ефірі "Еспресо", що у Верховній Раді планують зареєструвати законопроект, який передбачає збільшення терміну оновлення даних військовозобов'язаних до 150 днів. Наразі згідно із законом на це відводиться 60 днів з моменту оголошення нової хвилі оновлення інформації.

Ар'єв заявив, що система ТЦК нібито виявилася неготовою до напливу громадян, і українці можуть не встигнути оновити особисті дані у встановлений 60-денний термін через величезні черги. Саме тому нардепи мають намір вимагати від уряду та Міноборони перенести максимум процедур із оновлення даних в онлайн-режим для розвантаження ТЦК.

Проте Веніславський вважає, що озвучена Ар'євим проблема надумана і є лише піар-ходом.

Про це він сказав у коментарі  LIGA.net.

"Наразі немає підстав вважати, що передбачені чинним законом способи не дозволяють оновити дані у відведений термін", - заявив він.

 

Читайте також: