Замаскували під пункт незламності: у Тернополі нічний клуб працював у комендантську годину

Замаскували під пункт незламності: у Тернополі нічний клуб працював у комендантську годину

У Тернополі в одному з нічних клубів правоохоронці виявили 68 людей, які розважалися там під час комендантської години.

При цьому власник закладу позиціонував його як пункт незламності. Про це повідомляють у пресслужбі МВС України.

Правоохоронці кажуть, що раніше клуб неодноразово порушував карантинні обмеження.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Неодноразово у поліцію надходили скарги від мешканців вулиці Січових Стрільців на те, що в закладі голосно грає музика, а на зауваження ні власник, ні персонал не реагують. Надходили скарги й на те, що у закладі продають заборонені речовини", ‒ йдеться у повідомленні.

Обшуки в клубі провели о 23:30. Правоохоронці вилучили ймовірно наркотичні речовини ‒ два пакетики з речовиною, схожою на канабіс. Знайшли також дві ампули, та таблетки синього кольору. Їх направили на експертизу.

Рішенням оперативного штабу на Київщині запроваджують обмеження. Тепер всі розважальні заходи мають закінчуватись не пізніше 21:00.

7 червня журналісти опублікували сюжет, в якому директор департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації Олександр Никоряк під час комендантської години у столиці відвідував ресторан "Біаріц".

Чиновник сидів у ресторані разом із забудовником Артуром Мхітаряном, використовував для пересування столицею вночі кортеж бізнесмена. На це відреагував мер столиці Віталій Кличко, який 8 червня звільнив чиновника.