Зірковий актор Театру на Лівому березі пояснив, як мобілізовані артисти встигають щовечора виходити на сцену

Актори Театру на Лівому березі на сцені
Актори Театру на Лівому березі на сцені

Український актор Володимир Кравчук заявив, що деякі мобілізовані артисти мають вільний час на службі, тому використовують його для виступу на сцені. Він вважає, що нічого поганого у цьому немає. Про це актор заявив в інтерв'ю "Главкому".

«Якщо така можливість є і служба дозволяє мати вільний час, який ти можеш витратити на гру у виставі, – це прекрасно. Кожен знаходить можливості за рахунок чогось. Можливо, людина жертвує чимось іншим, бо для неї гра в театрі важлива. Це прекрасно, я думаю. Нічого такого тут немає. Хтось більш публічний, а хтось – навпаки. Не бачу в цьому великої проблеми», – зауважив артист.

Актор зазначив, що можливо такі дії акторів когось хвилюють: «Можливо, когось це й зачіпає. Приміром, військових, що більшість свого часу перебувають на передовій».

«Зараз велика увага прикута до ЗСУ. Закономірно, що хтось із військових стає публічним. Дійсно, той, хто відчуває в собі потенціал сказати щось, звернутись до публіки, набуває слави. Це нормальний процес. Хтось, наприклад, бігає марафон. Я ж не можу його засуджувати», – сказав Володимир Кравчук.

Нагадаємо, що раніше заслуженого артиста України Олексія Тритенка захейтили користувачі соцмереж. Їх обурило те, що актор з'явився у військовій формі на кінофестивалі Ukrainian National Film Festival Cinema for Victory, оскільки не повідомляв про службу у лавах ЗСУ.

Згодом Олексій Тритенко визнав, що використання ним військової форми у той час, коли він задіяний активно в роботі свого театру, викликає «хворобливу увагу». Актор з цього приводу зробив спеціальний допис, в якому оприлюднив витяг з наказу Міноборони, згідно з яким є чинним військовослужбовцем ЗСУ від початку повномасштабної війни.

Читайте також