15-річний син Кадирова отримав керівну посаду в Службі безпеки глави Чечні

Український підліток, син голови Чечні Рамзана Кадирова, Адам Кадиров, був призначений на керівну посаду в службі безпеки. Адам, який побив чоловіка за спалення Корану, став начальником відділу забезпечення.

За словами командира чеченського спецполку МВС Заміда Чалаєва, Адам заслужив цю посаду завдяки своїй цілеспрямованості та розвиненості. Він є молодим чоловіком, який прагне досягнень у всіх справах.

Член Держдуми РФ Адам Делімханов також висловив своє вітання Адаму з новою посадою. Він вважає, що це призначення є закономірним, оскільки підліток має відповідні компетенції, які він продемонстрував на різних змаганнях та в університеті спецназу в Гудермесі.

Ахмед Дудаєв, міністр Чечні з питань національної політики, зовнішніх зв'язків, друку та інформації, також привітав Адама з новою посадою. Він відзначив, що підліток показав себе як сміливий та відважний патріот, готовий захищати свою релігію.

Адам Кадиров, як відомо, побив чоловіка, якого звинувачують у спаленні Корану. Це підтвердив сам глава Чечні, Рамзан Кадиров, опублікувавши відео побиття.

Микита Журавель, житель Волгограда, був затриманий підозрюваним у спаленні Корану. За звинуваченням, він отримав 10 тисяч рублів від українських спецслужб за цей вчинок. Журавеля було доставлено до СІЗО у Чечні.

Виявилося, що Адам Кадиров бив Журавеля в СІЗО, коли вони залишилися наодинці. Міністр національної політики республіки Ахмед Дудаєв підтвердив цю інформацію та заявив, що всі мешканці Чечні підтримують Адама Кадирова.

Коментуючи цю ситуацію, варто згадати, що сам Рамзан Кадиров розпочинав кар'єру з схожої посади в свої 15 років. Він став заступником начальника охорони свого батька та працював на цій посаді в 1994-1996 роках.

За чинним російським законодавством, державні посади повинні обіймати особи зі спеціальною або вищою освітою.