18-річна студентка стала "Міс Україна 2023" (фото)

Організатори конкурсу "Міс Україна 2023" оголосили переможницю. Нею стала 18-річна Софія Шамія.

Дівчина представлятиме Україну на фіналі головного міжнародного конкурсу "Міс світу", який відбудеться 16 грудня в Індії.

"Я усвідомлюю відповідальність, яка йде з цим титулом. Я зроблю все, що від мене залежить, щоб бути рупором незалежної України і принести все можливе, щоб полегшити страждання людей і прискорити нашу перемогу", сказала Шамія.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Софія навчається на економічному факультеті Києво-Могилянської академії. Вільно володіє англійською мовою. Сім років займалася танцями. З дитинства обожнює малювати, створює картини в стилі поп-сюрреалізм і організувала благодійний аукціон своїх робіт, а всі виручені кошти передала на допомогу ЗСУ.

Батько дівчини з початку повномасштабного російського вторгнення захищає Україну на фронті.

Нагадаємо, шоумен та гуморист Андрій Лузан закликав бойкотувати конкурс краси "Міс Україна". Заявив, що декілька конкурсанток мають зв'язки з росіянами. За його словами, конкурсантка Оксана Магера проживала в Москві до 2022 року. Вона брала участь у конкурсі "Майбутнє Росії". Зараз жінка живе в Дубаї, де ходить у ресторани російських олігархів. У соцмережах жінка майже не згадує про повномасштабне вторгнення РФ.

Крім цього, запитання у шоумена викликала й учасниця Катерина Чувашова. У соцмережах знімає відео під російську музику, а її батько, ймовірно, співробітник ФСБ, був заарештований за "злив" позицій ЗСУ.

Також гуморист показав кадри, на яких конкурсантка Ірина Піляєва позує поряд з московським ресторатором Олександром Орловим. До 2022 року він був одним зі співвласників конкурсу краси.

Після скандалу організатори конкурсу виключили трьох учасниць через зв'язки з Росією. Імена конкурсанток не озвучили, але ймовірно йдеться про Оксану Магеру, Катерину Чувашову та Ірину Піляєву.