54-річна супермодель вразила ідеальною фігурою у бікіні

54-річна датська топмодель Гелена Крістенсен вразила своїх шанувальників своєю підтягнутою фігурою в купальнику. Вона опублікувала серію світлин в Instagram, на яких позує в бузковому бікіні, доповненому бежевим кардиганом.

Гелена розпочала свою кар'єру в модельному бізнесі, коли їй було 9 років. Хоча вона мріяла стати музикантом у своєму дитинстві, вона здобула титул "Міс Данія" у віці 18 років і представляла свою країну на конкурсі "Міс Всесвіт". Після цього вона переїхала до Парижа, а потім до Нью-Йорка.

  • Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу новин - INKORR

Гелена працювала на показах таких відомих брендів, як Alberta Ferretti, Chanel, Hermès, Prada, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Givenchy, Nina Ricci, Balmain, Armani, Marc Jacobs та інші. Вона також з'являлася на обкладинках таких журналів, як Elle, Cosmopolitan, Marie Claire, Vogue, Maxim, Harper's Bazaar і Allure. Крім того, вона була однією з "ангелів" Victoria's Secret і з'являлася в каталогах цієї компанії.

Американська модель і дружина співака Джастіна Бібера, Хейлі, позувала для обкладинки журналу GQ. Зірка показувалася в воді, одягнувши білий купальник з глибокими вирізами та зав'язками на талії. Крім цього, мокра Хейлі також з'явилася перед камерою в золотистому ліфі та шортах.