Адвокат Кернеса: колишній мер Харкова лікувався у німецькій клініці під вигаданим ім’ям

Адвокат Сергій Барбашин, який захищає інтереси Кирила Кернеса, сина колишнього мера Харкова, повідомив, що Геннадій Кернес лікувався у німецькій клініці під іншим ім’ям. Про це заявив сам Барбашин під час пресконференції для ЗМІ, повідомляє сайт «Главком».

Адвокат наголосив, що такий крок було зроблено навмисно, щоб громадськість не дізналася про справжній стан здоров’я Геннадія Кернеса.

За словами Барбашина, Геннадій Кернес лікувався у німецькій клініці під ім’ям Just Adam.

Також адвокат повідомив, що 17 вересня 2020 року невідомі особи незаконно використали електронний ключ Геннадія Кернеса, щоб подати до виборчої комісії необхідні документи Кирила Кернеса як кандидата на посаду міського голови.

Крім того, Кирило Кернес заявив, що отримав доступ до медичної документації про стан здоров’я Геннадія Кернеса під час його перебування в клініці «Шаріте». За словами Кирила, ці документи можуть підтвердити, що всі рішення, прийняті від імені його батька, насправді були зроблені без його участі.

Після інтерв'ю для сайту «Главком», Кирила Кернеса запросила до Нацполіції як свідка у кримінальному провадженні щодо підробки документів посадовими особами Харківської міськради у 2020 році. Він також заявив, що влада Харкова не виконала своїх обіцянок стосовно пам'яті Геннадія Кернеса і перетворила партію, яку заснував колишній мер, на закритий кооператив з відстоювання власних інтересів.

Читайте також:

  • Кирило Кернес: Батько не піддавався лікуванню: його мучили, насильно тримали, аби захопити владу у Харкові
  • «Зрадники і стерв’ятники». Син Кернеса звинуватив харківську владу в ігноруванні пам'яті батька
  • Син Кернеса виїхав з України, тому що боїться за своє життя