Американська компанія заявила про тиск з боку «Інтерпайпa» Віктора Пінчука

Американська компанія Vorex LLC зі штату Пенсильванія, яка продає обладнання для газово-і нафтовидобувних галузей, стверджує, що її комерційна діяльність в Україні постійно перешкоджається і тиснеться з боку компанії Інтерпайп, що належить Віктору Пінчуку. Про це повідомив засновник і керівник Vorex LLC, Федор Закусило, в своїй колонці для видання LB.ua.

Керівник Vorex LLC Федор Закусило зазначає, що компанія стала жертвою тиску після успішних участей у публічних торгах через систему Prozorro, яка надає рівні умови для бізнесів і компаній незалежно від їх розміру.

Закусило вказує на намагання з боку Інтерпайпу, спроби блокування доступу Vorex LLC на український ринок та безкінечні позови, а також на медійні атаки та змову національних гравців проти компанії.

Vorex LLC заявляє, що завдяки їх участі у тендерах, Україна зекономила 11,1 мільйонів доларів публічних коштів, оскільки їх пропозиції були нижчими за конкурентів. Компанія також зазначає, що успішно реалізувала проєкти у багатьох країнах, включаючи США, Італію, Литву та Китай.