Арестович різко змінив риторику про війну

Ексрадник Офісу президента оголосив про закінчення "періоду залякування"

Олексій Арестович, ексрадник Офісу президента, який перебуває за кордоном, заявив, що закінчився "період залякування". Це було оголошено у його "офіційному зверненні" до читачів Telegram-каналу.

Aрестович заявив, що було досягнуто ситуації, коли в Україні треба вирішувати, хто переможе - наші чи їхні. Він наголосив, що війна з Росією є неминучою. При цьому Арестович обіцяв приділяти увагу проблемам і недолікам в Україні, але також оголосив про новий "період розмов про раціональність, смисли, розуміння".

Ексрадник додав, що сильний противник робить війну цікавою, і він обіцяє боротися за правду і давати підстави для оптимізму.

Олексій Арестович відзначився проросійською висловлюванням та кримінальним провадженням

Раніше Олексій Арестович, перебуваючи за кордоном, виступив з проросійською заявою, в якій пропонував Україні та Росії подати позов до західних країн після укладання миру. Крім того, тепер з'явилася інформація про його "психологічні" семінари, де він пропагує сексизм, стереотипи та насилля щодо жінок. У зв'язку з цим проти Арестовича розпочато кримінальне провадження.