«Бавовна» в Білгороді: з’явилися фото з місця прильоту

Губернатор Білгородської області РФ В'ячеслав Гладков повідомив, що ввечері 4 січня над Білгородом та районом сталася серія вибухів. За самим Гладковим, спрацювала система протиповітряної оборони, та було забито 10 повітряних цілей, які летіли до міста. Наразі оперативні служби встановлюють наслідки цих подій.

За словами губернатора, є двоє постраждалих. Один отримав осколкові поранення передпліччя, у другого - осколкове поранення гомілки. Точні місця їх перебування уточнюються.

У самому Білгороді постраждали житлові будинки. Внаслідок вибуху снарядів було розбите вікна в кількох квартирах, а також пошкоджено понад 30 автомобілів.

У Білгородському районі було пошкоджено покрівлю та автомобіль в одному з приватних будинків. Інформація про події поки уточнюється.

Свідки розповідають про вибухи

Місцеві жителі повідомляють про серію вибухів у Білгороді. Крім того, свідчать про роботу протиповітряної оборони та прильоти.

У ніч на середу, 3 січня, у російському Білгороді лунали вибухи. Губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що на підльоті до Білгорода нібито збито кілька повітряних цілей.

Також, є інформація про те, що увечері 4 січня в Telegram було опубліковано повідомлення губернатора, в якому він звітував про події в Білгороді. Це повідомлення можна переглянути внизу статті.