Бій Маска проти Цукерберга: букмекери визначилися з фаворитом

Генеральний директор компанії Meta Марк Цукерберг вважатиметься явним фаворитом можливого поєдинку проти власника соцмережі Twitter і засновника компанії SpaceX Ілона Маска.

Мільярдери можуть побитися в октагоні в Лас-Вегасі на майданчику, який належить Абсолютному бійцівському чемпіонату (UFC). Незважаючи на те, що бій офіційно не підтверджено, а мама Маска заборонила йому битися, букмекери вже почали приймати ставки на грандіозне шоу.

Вони віддають явну перевагу Цукербергу, на перемогу якого пропонується котирування 1,36. Успіх його суперника оцінюється показником 3,00.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На користь Цукерберга говорить те, що він на 12 років молодший і займається джиу-джитсу. Маск же виглядає габаритнішим, а також стверджував, що брав участь у справжніх вуличних боях на кулаках.

Президент UFC Дана Уайт висловив упевненість у тому, що поєдинок Маск Цукерберг увійде до історії єдиноборств і стане найпопулярнішим у світі.

"Думаю, поєдинок Маска та Цукерберга принесе до двох мільярдів доларів. Це буде найбільший бій в історії і немає меж фантазій про те, що станеться під час нього", сказав бізнесмен.

Нагадаємо, Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій після того, як Meta заявила, що має наміри розробити конкурента соціальній мережі Twitter.

Бій у клітці може відбутися у Лас-Вегасі. Букмекерські контори почали приймати ставки на переможця.

Згідно з прогнозом, ймовірність перемоги Цукерберга складала 83,3%. Якщо бій все ж таки відбудеться, він поб'є всі рекорди з перегляду.