Бої на лівому березі Дніпра у Херсонській області: у ЗСУ просять не шкодити військовим

  • Збройні сили України закликають утриматися від поширення інформації про дії українських військових на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Це завдає шкоди ЗСУ і створює підстави для російських окупантів виправдовувати свої терористичні атаки.
  • Наталія Гуменюк, керівниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь", наголосила, що завжди слід чекати офіційних повідомлень Генштабу ЗСУ.
  • Важливо зрозуміти, з якою метою з'являються такі повідомлення відкритою інформацією. Російські пропагандисти намагаються виправдати агресію Росії та знищення Сил оборони, спрямовану на правий берег Дніпра. Вони поширюють обвинувачення, що Сили оборони завдають шкоди цивільному населенню.
  • У реаліях гібридної війни ми маємо надіятися на офіційну і достовірну інформацію від Генштабу ЗСУ. Якщо буде потреба, результати бойової роботи обов'язково будуть оприлюднені. Головне зараз - підтримувати та пам'ятати про життя військових, які борються за Україну.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новостей - INKORR!

  • Українські війська відбивають російських окупантів на лівому березі Херсонської області. Бойова робота триває, інформація про неї не розголошується. Головна мета - не нашкодити цивільному населенню. За словами Наталії Гуменюк, бойова робота буде тривати довго, але вона успішна.