Будуть наростати: у Зеленського прокоментували панічні настрої в Криму

Україна крок за кроком бере окупований росіянами Крим під ключовий вогневий контроль.

На півострові і надалі посилюватимуться панічні настрої, заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Крим поступово береться під ключовий вогневий контроль з боку України. А Росія пожиттєво знаходиться в панічних настроях, тому росіяни і погрожують всьому світу. Щоб компенсувати свої панічні настрої, вони завжди говорять про те, що ми зараз зайдемо кудись, щось будемо робити і так далі. І ці панічні настрої у Криму будуть поступово розвиватися", сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Для цього треба збільшити інтенсивність вогневого впливу на півострів, вважає Подоляк.

"Росіяни вже розуміють, що повітряний простір Криму не так і потужно контролюється, тож їм доводится жити в очікуванні атак. Перерізання ключового напрямку забезпечення російського окупаційного угруповання є одним зі стратегічних завдань для України", додав він.

Українські ракети потрапили в штаб Чорноморського флоту Росії близько полудня 22 вересня. На цей раз ніякого приховування інформації бути не могло. Після атаки українців на найближчий командний пункт два дні до цього цензори видалили більшість постів у соцмережах, написаних місцевими жителями. Але удар серед дня по центру Севастополя по місцю наради вищих генералів зам'яти було неможливо. Місцеві чати гули чутками.