Чай для здоров'я та життєвого тонусу: вітаміни та інші корисні складові у натуральному чаї Yogoda

Восени, коли кількість світлових годин скорочується і настають холоди, можна легко застудитися або підхопити вірус. В такий період також знижується рівень енергії і багатьох загострюються хронічні захворювання. Тому саме зараз важливо підтримати ослаблений організм вітамінами! Ідеальним варіантом для насичення організму корисними речовинами є концентровані натуральні чаї Yogoda, які найкраще засвоюються в формі їжі, а не драже.

Чаї Yogoda складаються з ягід, фруктів, меду та спецій відібраних від національних і світових виробників. У цих чаїв основними складовими є ягоди, фрукти та мед. Кожен напій містить велику кількість вітамінів групи B, вітаміни С, Р, фолієву кислоту, поліфеноли, магній, залізо, антиоксиданти та інші корисні мікроелементи та речовини.

Регулярне вживання ягідного чаю сприяє покращенню імунітету, нормалізації обміну речовин, уповільненню старіння, поліпшенню зору та позитивно впливає на багато інших процесів в організмі.

Чаї Yogoda виробляються з виключно натуральних інгредієнтів без підсилювачів смаку, барвників та інших штучних компонентів. Завдяки швидкому заморожуванню, цілющі властивості та оригінальний смак ягід і фруктів максимально зберігаються. Із поєднанням цих інгредієнтів та контролем якості на всіх стадіях виробництва, чаї Yogoda мають насичений яскравий смак і аромат.

В асортименті Yogoda є різні смаки чаю, що задовольнять усі уподобання. Ви можете знайти традиційні чаї з садових ягід, зігрівальний імбирний чай, інтенсивно-оздоровчі чаї з куркумою і ягодами годжі, а також пікантні напої з несподіваними поєднаннями ягід і фруктів.

Чаї Yogoda продаються у вигляді рідкого чаю у пакетиках. Щоб приготувати напій, потрібно залити пакетик окропом і зачекати кілька хвилин. Це зручне та швидке рішення, яке дозволяє зберегти продукт протягом усього терміну зберігання завдяки якісному багатошаровому пакованню.

Для придбання натуральних чаїв Yogoda ви можете зайти на сайт виробника. Yogoda є вітчизняним виробником сертифікованої продукції, яка включає ягідні чаї з цукром і без цукру, ягідно-фруктові коктейлі та готові стерилізовані страви для польових умов, туризму і подорожей. Ви можете ознайомитися з асортиментом і придбати продукцію гуртом чи в роздріб з доставкою по Україні.

Лікарка Міріам Стоппард рекомендує уникати пиття кави, апельсинового соку та фізичних вправ одразу після сну. Ці звички можуть призвести до проблем зі здоров'ям. Тіло після сну зневоднене, тому надмірні фізичні навантаження можуть бути шкідливі. Апельсиновий сік підвищує рівень цукру в крові до великих значень, що негативно впливає на обмін речовин.