Чи може двійник Путіна керувати Кремлем: російський опозиціонер відповів

Путін і його двійники: правда чи міф?

Російського президента Володимира Путіна часто обвинуюють у наявності двійників. Нещодавно російський опозиційний політик Геннадій Гудков розповів про це на 24 Каналу. За його словами, шанс того, що у Путіна є двійники, є дуже високий. Втім, він відкидає версію про те, що сам Путін лежить у холодильнику, і вважає, що це невигідно самому главі Кремля.

У жовтні 2023 російський конспіролог Валерій Соловей заявив про смерть Путіна і про те, що його тіло зберігається у холодильнику в одній з резиденцій. Гудков відзначив геніальність цієї концепції, але запитання зберігається – кому це вигідно?

Опозиційний політик думає, що двійники Путіна можуть існувати, оскільки їхня поведінка іноді дуже різна, і це неможливо пояснити інакше, як наявністю клонів. Втім, він вважає, що самому Путіну це невигідно. Але вигідно тим, хто має вплив у російському істеблішменті і що продовжує безкарності Валерію Солов'ю.

Це може бути ознакою розколу в російському політичному середовищі. Такий фактор є важливим, не вивченим і не до кінця зрозумілим.

Нагадаємо, що сам Путін вже раніше заявив про те, що Росія буде воювати з Україною щонайменше п'ять років.