Цікаві місця України для відвідувань цієї зими

Не дивлячись на всі обставини, Україна залишається однією з наймальовничіших куточків Європи. Навіть взимку, коли в деяких регіонах температура падає досить низько, є цікаві місця України, які можуть відвідати туристи та всі охочі. 

Особливістю України назавжди залишиться різноманіття культур, архітектури та самобутніх оповідок, що точно нікого не залишать байдужим. Всі без виключень регіони України мають свою погоду та атмосферу, а ще список місць, які точно варто відвідати найближчим часом.  

Карпати 

Вже цього сезону, щоб точно не прогадати, варто відвідати Карпати. На які точки на карті варто звернути увагу:

  1. Буковель. Найбільший гірськолижний курорт в Україні, де можна насолоджуватися якісними гірськолижними трасами.
  2. Яремча. Мальовниче містечко, де можна відвідати Водоспад Пробій та різноманітні гірські готелі.

Майже кожне мальовниче карпатське селище має свої унікальні ласощі та місця, наповнені своєю історією.

Столичні розваги

Не варто забувати й про столицю. Взимку в Києві відкривається Великий ярмарок. Також не зайвим буде прогулятись Подолом, Андріївським узвозом та іншими історичними вулицями Києва. Такі місця досить популярні, але не менш цікаві. 

Львівщина 

Ближче до Різдва у Львові відкривається різдвяний базар на площі Ринок, де можна на повну відчути свято та купити сувеніри.Також можна вирушити у Львівську область, щоб прогулятись по казковим замках, як Золочівський чи Олеський.

Одещина

В Одесі однозначно варто відвідати музей Одеської Різдвяної Ялинки, а також прогулятись по знаменитій Дерибасівській вулиці. Унікальна центральна вулиця Одеси взимку отримує «нове дихання» та заряджає неповторним настроєм. 

Закарпаття

Україна славиться не єдиними Карпатами чи столицею, але й неповторним за своєю красою Закарпаттям. Крім цього Закарпаття цінується туристами зі всієї Європи за доступні та демократичні ціни. 

Що варто подивитись на Закарпатті: однозначно Синевирське озеро. Унікальне озеро високогір'я, яке зимою перетворюється на казкове крижане плато. 

pastedGraphic.png

Не зайвим буде відвідати й місто Ужгород та його головний замок, а після вдасться навіть насолодитись гарячими ваннами в термальних комплексах.

Загалом, навіть у Європі важко знайти країну з таким різноманіттям та колоритами, як в Україні. Від зеленого Закарпаття та засніжених Карпат, до Одеси, у повітрі якої можна відчути аромат моря, Україна дивує на кожному кроці. Саме тому, обираючи свій зимовий маршрут, можна звернути увагу на невеликі міста, як Умань, та на чудові затишні області, як Чернівецька.