Чому важливо втримати Авдіївку?

Здається мені, що відповідь на це питання доволі очевидна. Але часто іноземні журналісти та урядовці задають його, посилаючись на американських експертів. Але сама війна не ведеться технікою, дронами або навіть людьми. У війні головну роль відіграє людська енергія, яка складається з мотивації, місії, знань, успіхів та братерства.

Навіть якщо наявна достатня кількість зброї та снарядів, або навіть дрони і артилерія, але військовослужбовці втомлені та не мають мотивації, то їх підрозділ приречений на поразку.

Але також бувають ситуації, коли на початку війни ми відступали в усьому і поступово набиралися сили завдяки шаленій енергії нашого народу. Ця енергія підтримала нас і запалила весь світ.

Наприклад, коли ми атакуємо ворожий позиції, я намагаюсь поділитися відео нашого успіху з усіма підрозділами. Це підвищує настрій хлопцям. Ми радіємо їх успіхам так само, як вони радіють нашим.

У ворога ситуація аналогічна, але їхня енергія побудована на страху та пропаганді.

Кожне взяте росіянами поселення підживлює ворожу енергію і слугує пропагандистським цілям. Це означає для них, що у них ще є достатньо енергії в пропагандистських антенах на наступні місяці. І це їхня мотивація.

Дивно, що зарубіжні спеціалісти, зі своїм досвідом та освітою, цього не розуміють, в той час, коли наші військовослужбовці на передовій розуміють це із першого дня.

Тримати Авдіївку складно, але ми тримаємо її. Для нас це не тільки боротьба за територію, але й захист свого. Це наша мотивація – відчувати справедливість і надію на перемогу істиною.

Читайте також:
  • Битва за Авдіївку: склалась критична ситуація
  • Штурм Авдіївки. Окупанти готують третю хвилю
  • Авдіївка. Це бій не на тиждень, і не на місяць
  • Російські війська готуються до нової хвилі атак на Авдіївку – ISW
  • Ситуація на фронті: росіяни починали чергову спробу «великого наступу»