До 33000 гривень: українці можуть подати заявку на нові види допомоги

Естонська рада у справах біженців розповіла про програми допомоги українським підприємцям

Естонська рада у справах біженців в Україні повідомила про наявність програм допомоги для українських бізнесменів, які продовжують господарську діяльність в країні. Про це повідомляє "Хвиля" з посиланням на сторінку організації на Фейсбук.

Одна з програм є програма екстреної підтримки у господарській діяльності, для якої прийом заявок відкрито до квітня 2024 року. Ця програма діє у кількох територіальних громадах, зокрема в Запорізькій та Харківській областях. У рамках цієї програми надається грошова допомога на розвиток домашнього виробництва продуктів харчування та малого бізнесу різних галузей.

Інша програма є програма екстреної підтримки коштів для існування, яка спрямована на підтримку сільськогосподарської діяльності. Ця програма діє у Кіровоградській, Полтавській та Черкаській областях. У рамках цієї програми поліпшується умови для розвитку сільського господарства різних видів, включаючи виробництво м'яса, молочної продукції, рослинництва та бджільництва.

Детальніше із умовами цих програм можна ознайомитись за посиланнями, наведеними в оригінальному тексті.

Крім того, українські підприємці мають можливість отримати грант на мільйон євро від ЄС та Німеччини. Деталі цієї програми не вказані в даній новині.