Дрони, шматок пам’ятника Леніну: користувачки соцмереж розповіли, що зараз носять у сумочках

Найнесподіваніші речі українок у сумочках

За останні два роки вміст жіночих сумочок українок зазнав значних змін. Замість традиційних предметів, таких як книжки і косметички, вони тепер можуть містити такі незвичайні речі, як відстріляні гільзи, гроші для волонтерів та турнікети. Таку пропозицію зробила українська художниця Олена Павлова на своїй сторінці у Facebook.

У коментарях користувачі розповіли про найнесподіваніші предмети, які вони знайшли у своїх сумочках, наприклад, штопори, гільзи, уламки снарядів, таблетки від радіації та уламки ракет.

Співачка Анжеліка Рудницька зізналася, що у неї в сумці побував навіть дрон. Вона додала, що в сучасні часи такі незвичайні речі у сумках зовсім не дивляться.

Нардепка Софія Федина розповіла, що носить з собою у сумочці кусок пам'ятника Леніну, який з'явився там ще в 2013 році.

Також були виявлені інші цікаві предмети, такі як зубні протези, розводні ключі, шматок лави з вулкану з Ісландії і навіть мазок з попи собаки, який перевозили на аналіз в Україну.

Збільшення кількості жінок у Збройних силах

Під час повномасштабного вторгнення кількість жінок у Збройних силах України зросла на 12 тисяч, і зараз служить майже 43 тисяч військовослужбовиць, повідомила пресслужба Міністерства оборони.