Кількість загиблих через стрілянину в Празі зросла до 15 людей: українців немає

Кількість загиблих від стрілянини у Празі зросла до 15 осіб. Українців серед них немає. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко у коментарі для сайту Главком.

За інформацією чеської поліції, зараз українців немає серед постраждалих від стрілянини в Празі

Начальник поліції Чехії Мартін Вондрашек заявив, що стрілець убив щонайменше 15 людей і поранив щонайменше 24 особи в університеті Праги. Він не мав спільників.

Також повідомляється, що стрілець вчинив самогубство, коли поліцейські відкрили по ньому вогонь. Згідно з інформацією порталу Novinky.cz, уряд Чехії проведе екстрене засідання сьогодні, 21 грудня, о 21:00.

Президент України Володимир Зеленський висловив своє повне здивування новинами про трагічні події в Празі, в результаті яких загинули і постраждали мирні люди. Він висловив щирі співчуття родинам загиблих і побажав швидкого одужання постраждалим.

Нагадаємо, що 21 грудня в університеті Праги сталася стрілянина, в результаті якої є жертви. Поліція вже нейтралізувала терориста. Стрілянина сталася у приміщенні філософського факультету Карлового університету. Свідки повідомили про озброєного чоловіка на даху будівлі, а на місці події пролунав вибух.

Читайте також: Журналісти назвали ім'я студента, який влаштував стрілянину у Празі.