Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

У 2024 році війна продовжиться, але Україна зможе звільнити частину своєї території. Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на астрологиню Олену Максимову.

За словами астрологині, 2024 рік буде складним для всього світу, через масштабну економічну кризу, країни отримають менше допомоги, ніж очікували. Але вже з початку січня Україна зможе зміцнити свої позиції і звільнити значну кількість територій. Загострення конфлікту очікується з квітня до червня. Астрологиня наголошує, що навіть масові обстріли з боку Росії не злякають українців, але викликають ще більше резонансу й люті. Збройні сили України будуть активно використовувати дрони для завдання ударів по ворогу.

Особливість 2024 року полягає в тому, що не буде ретроградного руху Марса, тому бойові дії не припинятимуться. Найбільше загострення очікується в першій половині року та у другій половині року. Також астрологиня попереджає, що Росія зіткнеться з проблемами мобілізації своїх військ.

В другій половині року Україна планує проводити бойові операції на території ворога, взявши їх зненацька. Очікується повернення Криму та пошук нових методів боротьби з ворогом та його технікою. Україна планує розвивати військові винаходи, які дозволять використовувати менше ресурсів для перемоги над противником. Астрологиня прогнозує успішні військові операції, які увійдуть до підручників історії, а військовий досвід України будуть переймати найбільші армії світу. Очікується, що перемога буде досягнута в жовтні 2025 року.

Астрологиня також назвала три знаки, на які чекають успішний час та нові фінансові можливості.