"Коли їх ріжеш, вони маму кличуть російською": окупант розповів про звірства над військовими ЗСУ

В одному з перехоплених записів російський окупант розповідає про жахливі знущання, якими він та його товариші піддавали українських військових. Особливою гордістю для нього є його вміння "різати голову по спіралі". Таку інформацію оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Українським військовим були закриті відпустки, оскільки, за словами росіянина, на них чекає наступ. Він коротко коментує ситуацію, кажучи, що вони просто "сидять і дивляться".

Окупант також розповідає про численність 300-х серед своїх "побратимів" та гордиться великою кількістю українців, яких він вбив. Він сміється, розповідаючи, що коли він ріже своїх жертв, вони звертаються до своїх матерів російською мовою.

Окупант не приховує, що він навчився "різати голову по спіралі". Крім того, він підкреслює, що військові, які розмовляють по телефону, можуть бути вбиті без будь-яких наслідків. "Після телефонної розмови можна просто знищити людину - це так просто, як два пальці на асфальті", - додає він.

Українська розвідка опублікувала перехоплену розмову, в якій російські окупанти розповідають про власні злочини, у тому числі стрілянину між собою.