Леся Нікітюк вперше показала свого "бойфренда"

Українська телеведуча і блогерка Леся Нікітюк, яка вже має 36 років, вирішила пожартувати над своїми шанувальниками.

Вона виклала відео-привітання від свого "бойфренда" на своєму Instagram.

"З днем народження, Леся Іванівна Нікітюк. Я хочу тобі сказати кілька слів. Ти крута та офіційна. Ти мрія будь-якого чоловіка, ти дуже красива. Я б хотів бути на місці Буше. Не забувай Притулу і пиши більше пісень. Нехай у гримерці завжди стоять свіжі букети, а Росія щодня знищується ракетами", - сказав хлопець на відео. Він був одягнений у випускний костюм, і його образ доповнили стрічка "Випускник 2018" та популярний сервіз "Рибка".

Підписуйтеся на наш телеграм канал новостей - INKORR

Таке почуття гумору знаменитості вразило підписників.

"Хоч хтось рибки використав за призначенням", "То з тих рибок можна пити?", "Леся, треба "брати"! Такі хлопці на дорозі не валяються! Красень", "Насправді, дуже милий хлопчина! Він без понтів, без награності, такий як є! Ніхто з себе не робить, сказав, що думав. Респект", "А парубок, здається, вже не перше вітання сьогодні шле. Або не з першого дублю", - відписували люди у коментарях.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Раніше Нікітюк порадувала прихильників новими фотографіями. Вона позувала в яскравій мінісукні, яка виділяла її ідеальні ноги. До вбрання ведучої також долучилась сумочка на поясі.