"Маємо бути єдиними, маємо робити можливе й неможливе" - Зеленський звернувся до українців

Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів важливі наради, на яких обговорювалися подальші кроки України на міжнародній арені.

Президент провів підсумкову нараду щодо зустрічі радників на Мальті і розповів про плани щодо формули миру в своєму зверненні.

Також була проведена нарада, на якій обговорювалося очікуване рішення Єврокомісії щодо прогресу України у процесі європейської інтеграції, а також стратегія зі збереження уваги світу до України.

INKORR - наш телеграм канал новостей. Підписуйтесь на нього!

"Стратегічно ми всі повинні бути сильними і єдиними, повинні робити все можливе і неможливе, щоб вистояти і повернути своє, і довести, що свобода сильніше за ненависть і агресію. Для цього нам потрібна єдність - єдність Європи, єдність Америки, єдність вільного світу. Єдність є найбільш ефективною і потужною зброєю", - підкреслив президент.

Володимир Зеленський також подякував всім, хто працює і бореться заради України.

28 жовтня на Мальті розпочалася третя зустріч радників з національної безпеки, на якій обговорювалася українська формула миру.

Участь у заході взяли представники країн Заходу і Глобального Півдня.

Під час зустрічі обговорювали реалізацію п'яти пунктів формули миру: ядерна безпека, енергетична безпека, продовольча безпека, гуманітарний напрямок (звільнення полонених і депортованих осіб), відновлення територіальної цілісності України і світового порядку.

Попередні дві зустрічі відбулися у Данії і Саудівській Аравії. Участь Росії в них не передбачалася.