Маск відреагував на заяви щодо фінансування Трампа

Ілон Маск обіцяє не фінансувати передвиборчу кампанію кандидатів на президента США

Американський бізнесмен та мільярдер Ілон Маск заявив у соцмережі X, що він не буде надавати фінансову підтримку кандидатам на президентських виборах у Сполучених Штатах.

Щоб було максимально ясно: я не надаю гроші жодному із кандидатів у президенти Сполучених Штатів

За словами Маска, це означає, що він не буде фінансувати жодного кандидата окремо, але не виключає можливості пожертвувань на політичні комітети або інші політичні цілі.

За інформацією Bloomberg, раніше за даними The New York Times, Дональд Трамп зустрівся з Ілоном Маском та кількома багатими республіканськими донорами на початку березня, в пошуках фінансової підтримки для своєї президентської кампанії.

Це інформація викликала хвалебні відгуки Трампа, який сподівається на подальшу зустріч з Маском для обговорення фінансування.

У зв'язку з тим, Ніккі Гейлі, конкурентка Трампа в боротьбі за номінацію Республіканської партії, повідомила про закінчення своєї президентської кампанії. Тепер єдиним кандидатом від Республіканської партії залишився Дональд Трамп.

На "Супервівторок" 5 березня найбільш популярними кандидатами від своїх партій були президент США Джо Байден і колишній президент Дональд Трамп.

Також читайте:

  • Трамп залишиться один. Чи є шанси у Байдена?
  • Вибори в США: Трамп обійшов Байдена у потенційному двобої
  • Перемога Трампа стає все очевиднішою - Bloomberg
  • "Чому НАТО продовжує існувати": Ілон Маск зробив нову скандальну заяву