«М'ясні штурми» окупантів на Херсонщині: у мережі з’явилося відео

У мережу з'явилися відео, які показують російських військових, яких женуть у важкі бої, в результаті чого вони масово гинуть. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Живов Z".

На кадрах видно загибель російських окупантів на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Ці кадри були опубліковані журналістом Денисом Казанським у його телеграм-каналі.

За словами журналіста, в Росії заявляють, що навіть під Бахмутом не було такої кількості втрат.

Раніше були показані відео боїв на позиціях окупантів під Бахмутом.

Нагадаємо, українські військові продовжують наступ у Донецькій області, зокрема атакують позиції російських військ східніше Андріївки.

Також можливо, що російські війська готуються до нової хвилі атак на українські позиції в районі Авдіївки, незважаючи на великі втрати.

Український журналіст Юрій Бутусов заявив, що є реальна загроза втратити Авдіївку. Щоб цього не сталося, Україні потрібно стабілізувати оборону і громадянському суспільству активно допомагати ЗСУ, зокрема військовим бригадам за допомогою дронів та відеокамер на різних об'єктах.

Триває 619-й день повної війни Росії проти України. За добу ворог здійснив два ракетних та 62 авіаційних удари, провів 77 обстрілів з реактивних систем по позиціях наших військ та населених пунктах.