Ми маємо спільну мету: Малюк та Буданов привітали з Днем Незалежності

Очільники українських спецслужб привітали з Днем Незалежності.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вказав, що шлях до Незалежності триває досі.

"Другий рік поспіль після повномасштабного вторгнення ми нищимо російських окупантів, мужньо й самовіддано відвойовуючи свої території. За словами Пилипа Орлика, природним правом є визволятися від гноблення і трудитися, щоб повернути те, що несправедливістю та переважною силою було забрано. Ми маємо спільну мету перемогти, спільну мрію побудувати незалежне, мирне, безпечне й заможне майбутнє та спільну ідею справедливості у всіх її проявах!" написав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Глава Служби безпеки України Василь Малюк наголосив, що кожен українець розуміє, що тільки Перемога збереже Незалежність.

"Не забуваймо, що цей шлях окроплений кров'ю Героїв, котрі віддали своє життя за Батьківщину. Серед них і наші побратими, яких ми завжди пам'ятатимемо. Їхній подвиг дає наснагу битися й нищити ворога далі", вказав він.

У четвер, 24 серпня українці відзначають День Незалежності.

Це свято вже кілька років поспіль набуло особливого значення, оскільки триває війна, яку розв'язала Росія.

Українці вітають один одного з 32-ю річницею офіційного народження держави. Сьогодні не забудьте привітати своїх знайомих з головним державним святом країни. Для цього пропонуємо найкращі листівки та привітання.