Між Безуглою та речником Повітряних Сил розгорівся скандал

В своїй останній публікації речник Повітряних Сил ЗСУ, Юрій Ігнат, насмішився з народної депутатки Мар'яни Безугли. Він зазначив, що дивною чином вона потрапила до його списка друзів у Facebook, але вже була видалена через те, що дискредитувала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Ігнат зазначив це у своїй публікації.

Вона відповіла на це, стверджуючи, що речник Повітряних Сил "витравив кабінетну культуру всередині ЗСУ". Вона висловила занепокоєння з приводу недоліків у військовій системі, таких як незручна процедура відписування дронів через Повітряні сили.

Після цього відбулася жвава обмін думками між Ігнатом та Безуглою. Та відкинула звинувачення в дискредитації Залужного, але вона відповіла, що Ігнат мусить замовчувати проблеми військах.

В свою чергу, Ігнат зазначив, що він служив у ЗСУ 30 років і знає все краще за Безуглу. Відповідь депутатки була те, що Ігнат був в рабстві і тому не бачить більше проблем. Здається, що після цього Ігнат не матиме наміру сперечатися з депутаткою: "Мар'яно, іди спати, чесне слово...".

Нагадаємо, що Безугла також звинуватила Залужного у зустрічах з відомою волонтеркою Даною Яровою. Раніше вона розповіла про спроби переконати головнокомандувача ЗСУ у припиненні співпраці з Сергієм Ківаловим, який є президентом Національного університету "Одеська юридична академія".